Landelijke-klokken

Mooie Wandklokken

Stationsklok Kensington

(188) Deze wandklok "Kensignton" heeft een doorsnede van maar liefst 92 cm en een diepte van 8 cm. Het model is een stationsklok. De kleur is zwart. De buitenrand is gemaakt van metaal. Grote goed leesbare cijfers

naar de website

WELKOM

Welkom op de website Landelijke klokken.Een klok is tegenwoordig niet zomaar een klok maar een decoratieve woonaccessoire.Een wandklok dient U dan ook zorgvuldig uit te zoeken waarbij U goed moet op letten of deze wel precies bij uw woninginrichting past.Heeft U bijvoorbeeld een landelijk interieur dan past daar natuurlijk het beste een houten of metalen wandklok bij met een sfeervolle of romantische landelijk uiterlijk.Wanneer U dus op zoek bent naar mooie landelijke klok dan kan U deze het beste online zoeken.Het voordeel daarvan is dat U de verschillende mooie klokken makkelijk kan vergelijken met de verschillende aanbieders.Op deze website hebben wij voor U een selectie gemaakt van de mooiste landelijke wandklokken van verschillende aanbieders.Wanneer U op een afbeelding klikt komt U vanzelf in de webwinkel terecht van de aanbieder.U kan daar de wandklok en meestal ook andere sfeervolle woonaccessoires en woondecoraties online bestellen.

Sfeerleven Klokken

Wanneer U op zoek bent naar een landelijk uitziende wandklok bezoek dan de webwinkel eens van Sfeerleven.nl. Deze grote overzichtelijke webwinkel heeft honderden sfeervolle betaalbare landelijke wandklokken van het Romantische woonmerk Clayre en Eef. Er is volop keuze in ronde, ovalen of vierkante wandklokken.Er zijn heel veel hele kleine tot hele grote wandklokken van hout of metaal.De keuze in deze webwinkel is zo groot dat U altijd wel een wandklok of andere klok kan vinden die precies in uw interieur past.Verder vindt U meer dan tienduizend andere sfeervolle woonaccessoires en woondecoraties.De prijzen beginnen al bij een paar euro dus voor elke beurs zijn er voldoende leuke romantische spulletjes te vinden om uw woning sfeervol in te richten.

naar de website

Old Town

(237)Dit is een negentig centimeter grote wandklok van het merk Clayre & Eef.Op de body van de klok staat de tekst Old Town Clocks. De sierrand dient tevens als houder voor de Romeinse cijfers.

naar de website

Grand Hotel

(237)Deze zwarte ronde wandklok is gemaakt van het eenvoudige MDF meubelhout maar dat is niet direct te zien.De klok heeft door de zwarte kleur met zijn Romeinse cijfers een landelijk karakter gekregen.

naar de website

Grand Cafe

(188)Dit is de Riverdale Grand Cafe houten wandklok in de kleur zwart met witte cijfers. Riverdale is een Nederlands woonmerk met vooral sfeervolle landelijke woonaccessoires en woondecoraties in haar assortiment.

naar de website

Ovalen Lijst

(237)Een ovalen wandklok met een sierlijke brede sierlijst.Door de brede mooi gevormde lijst ziet de klok er een beetje uit als een fotolijst.

naar de website

Koffiekan

(237)Hier ziet U een grappige maar ook erg sfeervolle klok in de vorm van een koffiekan.

naar de website

Home klok 34 CM

(237)Een mooi beschilderde ronde houten wandklok van het Nederlandse romantische woonmerk Clayre en Eef.

naar de website

Wandklok Spezia

(188) Wandklok "Spezia"is gemaakt van hout met metalen details. De cijfers steken iets uit, waardoor een stoere uitstraling ontstaat. Past perfect in een industriele woninginrichting. De wandklok heeft een diameter van 77 cm

naar de website

Classic Brown

(188)Deze middelgrote ronde wandklok is vervaardigd uit metaal en is voorzien van een glasplaat voor de wijzerplaat.Deze Riverdale wandklok valt extra op door de grote Romeinse cijfers.

naar de website

Bijzondere Wandklok

(237)Hier ziet U een hele bijzondere grote ronde wandklok gemaakt van hout en ijzer.De wijzerplaat is goud brons van kleur.Tevens zijn er een aantal tandwieltjes van het uurwerk zichtbaar.Om de klok is een ijzeren ring aangebracht.

naar de website

Big Ben 100 CM

(237)Echt een lekkere klepper van een wandklok.Op de wijzerplaat staat de tekst Big Ben en London.

naar de website

Klein Ovaal

(237)Een erg leuke en sfeervolle ovalen wandklok.Het is een klein exemplaar en dus te koop voor een klein prijsje.Voor minder dan een tientje kan U deze klok al kopen.

naar de website

Klok rode Rand

(237)Een vintage uitziende ronde ijzeren klok met een opvallende rode rand.Op de rand is een tekst aangebracht in de Franse taal.De klok heeft zowel gewone als Romeinse cijfers.

naar de website

Met brede Rand

(237)Deze ronde wandklok is groot geworden door de extra brede sierrand.Het is een ijzeren klok met mooi bewerkte elementen.

naar de website

Klok Paris 80 CM

(237)Een prachtige romantische ronde houten wandklok met een diameter van tachtig centimeter.De klok is lichtbruin van kleur en voorzien van zwarte Romeinse cijfers.

naar de website

Grote ijzeren wandklok

(237)Deze grote ijzeren landelijke wandklok is van het romantische woonmerk Clayre & Eef.De klok is bijna een meter in doorsnee en heeft een erg open karakter.Verder valt op dat de klok is voorzien van een aantal sierlijke elementen in de buitenste rand.

naar de website

Klok in Wandrek

(237)Hier ziet U een ovalen klok vastgemaakt in een ijzeren wandrek.Het is een rek met diverse opbergfuncties en nog vijf haken om bijvoorbeeld handdoekjes aan op te hangen.Het geheel geeft een sfeervolle uitstraling en past perfect in een landelijk ingerichte woning.

naar de website

Vintage Uiterlijk

(237)Hier ziet U een hele mooie en bijzondere ronde wandklok met een vintage uiterlijk.De cijfers zijn wit van kleur op een donkerbruine achtergrond.Op de wijzerplaat zijn tevens de windrichtingen aangegeven.Echt een hele bijzondere wandklok voor een landelijk ingerichte woning.

naar de website

Fotolijst

(237)Deze wandklok heeft een sierrand met het uiterlijk van een romantische fotolijst.Echt heel apart en uiteraard geschikt voor een landelijke interieur.

naar de website

Newbridge

(188)Een mooie hele grote metalen wandklok van het woonmerk Riverdale. Het is een wandklok van meer dan een meter groot en voorzien van een open karakter.

naar de website

Wandklok Mauri

(188) Dit is de grote wandklok "Mauri" met zijn diameter van 70 cm en een landelijke uitstraling een ware aanwinst voor uw interieur.De becijfering is gemaakt van metaal en steken iets uit.

naar de website

Vier uurwerken

(237)Hier ziet U een plateau met vier uurwerken.U kan bijvoorbeeld de tijd instellen van verschillende wereldsteden.Deze staande klok is een meter breed.

naar de website

Grand Hotel 42 CM

(237)Een brocante uitziende ronde wandklok met een diameter van 42 centimeter.De klok is verder voorzien van een grote metalen rand waardoor de diepte maar liefst acht centimeter is.

naar de website

Brocante Klok

(237)Een prachtige ronde brocante uitziende wandklok gemaakt van hout en metaal.De body van de klok is van hout waar een brede metalen ring omheen is aangebracht.De cijfers zijn eveneens van metaal.Deze bijzondere landelijke-wandklok heeft een doorsnede van zestig centimeter.

naar de website

Klok met Touw

(237)Dit is geen wandklok maar wel een klok met een brocante landelijk uitstraling.

naar de website

Wandklok Wereld

(188) Dit is de wandklok "Wereld" met een diameter van 67 cm. Deze wandklok past perfect in een landelijke of industriele woninginrichting. Als speciaal detail heeft deze wandklok een wijzerplaat met een afbeelding van de wereld en een touw waaraan u de klok kunt ophangen.

naar de website

Kensington London

(237)Een hele kleine en lekker betaalbare vierkante houten wandklok met een brocante uitstraling.Op de klok is met zwarte letters de tekst Kensington London aangebracht.

naar de website

Routte 66

(237)Een stoere metalen wandklok met het embleem van de bekende Amerikaanse Highway "Routte 66"

naar de website

Home Sweet Home

(237)Een kleine romantische klok voor een kleine prijsje.Op de klok staat een aantal leuke afbeeldingen en teksten zoals home sweet home.

naar de website

Veel Kleuren

(237)Een vrolijk uitziende kleine ronde wandklok met een afbeelding van een scooter.Verder is de klok voorzien van veel kleuren.Het is een leuke idee om deze wandklok cadeau te geven.

naar de website

Opengewerkte Klok

(237)Een prachtige stoere opengewerkte metalen wandklok met een brede rand ter extra decoratie.Deze robuuste wandklok is tachtig centimeter in doorsnee.

naar de website

Kleine Rechthoek Klok

(237)Een hele kleine goedkope maar toch bijzonder leuke houten wandklok.De cijfers zijn evenals de rand in 3D uiterlijk.

naar de website

Aparte Vorm

(237)Deze Clayre & Eef heeft een hele aparte vorm.De klok is niet rond maar ook niet vierkant.

naar de website

Wandklok antiek zwart

(188) Wandklok antiek zwart is gemaakt van metaal en daarna antiek gemaakt. De diameter van deze wandklok is 46 cm. Ook te bestellen in de kleur wit. Als speciaal detail zijn er radars aangebracht op de wijzerplaat

naar de website

Wandklok Virginia

(188) Wandklok "Virginia" heeft een diameter van 60 cm en heeft een landelijke en industriele uitstraling. Als speciaal detail is het uurwerk zichtbaar.

naar de website

Klok met Bij

(237)Een kleine ronde houten wandklok met onder andere een afbeelding van een Bij.Als tekst staat er Let it Bee op de wijzerplaat.Een grappige en vooral goedkope wandklok van het Romantische woonmerk Clayre en Eef

naar de website

Cafe de la Tour

(237)Deze landelijke uitziende klok is gemaakt van de combinatie hout en metaal.De body is van hout en voorzien van enkele Franstalige teksten.Over de klok is een metalen ring aangebracht waardoor elk cijfer in een apart vakje staat.

naar de website

Ovaal New York

(237)Deze sfeervolle ovalen vintage uitziende wandklok is niet van hout of metaal maar van glas.Op de body van de klok staat te tekst New York en het jaartal 1939 alsof het een hele oude klok zou zijn.

naar de website

grijze wandklok

(237)Dit is een MDF houten wandklok met een ijzeren raster ter extra decoratie.De klok is bewerkt waardoor hij een vintage uiterlijk heeft gekregen.

naar de website

Wit Metaal

(237)Hier ziet U een wit metalen wandklok van het Landelijke-Woonmerk Clayre en Eef.Het is een vintage uitziende klok waar verschillende extra decoratieve elementen op zijn aangebracht.Deze prachtige betaalbare wandklok heeft een doorsnede van meer dan tachtig centimeter.

naar de website

Met metaal raster

(237)Deze grote vierkante metalen wandklok is extra mooi en opvallend door het metalen raster.De afmeting van deze bijzondere wandklok is 70 X 70 CM.

naar de website

Klok Scooter

(237)Wandklokken van Clayre en Eef zijn er in alle soorten en modellen.Kijk maar eens goed naar dit exemplaar.De klok is gemaakt van gerecycled metaal.

naar de website

Donkerbruine Klok

(237)Deze ronde donkerbruine wandklok kan al voor iets meer dan een tientje bij U aan de muur hangen.

naar de website

Wereldkaart

(237)Hier ziet U een middelgrote ronde wandklok met een afbeelding van de wereldkaart op de wijzerplaat.De klok is voorzien van zwarte Romeinse cijfers en de afmeting van deze prachtige Landelijke Wandklok is 56 centimeter.

naar de website

Kalender met Klok

(237)Dit is een kalender met klok als muurdecoratie voor in de keuken.Het is een leuke wanddecoratie voor een leuke kleine prijs.Dit is typisch een exemplaar om aan iemand cadeau te geven.

naar de website

Klok in groot wiel

(237)Hier ziet U een kleine ronde ijzeren wandklok in een grote frame met het uiterlijk van een wiel.Het is een klok in een oud witte kleur wat een extra sfeervol uiterlijk geeft.

naar de website

Wanddecoratie Glas

(237)Het is misschien niet direct te zien maar deze sfeervolle wanddecoratie en klok is gemaakt van glas.Het is een zeer decoratief exemplaar voor heel weinig geld.

naar de website

Witte Tafelklok

(237)Een leuke romantisch uitziende tafelklok op een ronde voet.Het is een typische klok voor een brocante inrichting.

naar de website

Klok met Uil

(237)Wanneer er een afbeelding van een dier of vogel staat afgebeeld op een wandklok geeft dat altijd wel een gezellige uitstraling.

naar de website

Wandklok antiek brons

(188) Grote wandklok in een antieke look. Gemaakt van metaal in de kleuren brons en goud, daarna bewust antiek gemaakt. De diameter van deze klok is 60 cm. speciaal detail zijn de radars op de wijzerplaat ter plaatse van de inzet wijzers.

naar de website

Rue Murillo

(237)Een prachtige antiek uitziende wandklok van Clayre & Eef.De wandklok is van metaal en rondom de klok is een gevlochten jute touw aangebracht waar de klok ook aan opgehangen kan worden.Echt een prachtig exemplaar met een landelijke uitstraling.

naar de website

Bordeaux Wandklok

(237) Deze grote ronde houten landelijke wandklok is van het Nederlandse woonmerk Claye & Eef.Het is een sfeervolle lichtbruine klok met een diameter van ongeveer tachtig centimeter.

naar de website

Vintage Brown

(188)Een grote lichtbruine vintage wandklok van het Nederlandse sfeervolle woonmerk Riverdale. Het is een grote klok van meer dan een meter in doorsnee waarvan de tijd is aangegeven in Romeinse cijfers.De klok komt het beste tot zijn recht in een landelijke interieurstijl.

naar de website

Wandklok Hudson

(188) Grote en robuuste wandklok "Hudson" geheel gemaakt van metaal in de kleur grijs. Deze klok is geschikt voor een landelijke of industriele woninginrichting. Deukjes en krasje horen bij wandklok. De diameter is 78 cm

naar de website

Robuuste wandklok 105 CM

(237)Een grote mooie en bijzonder opvallende robuuste wandklok met een doorsnede van meer dan een meter.De metalen wandklok is voorzien van donker gekleurde Romeinse cijfers en de minuten worden weergegeven door metalen klinknagels.Is dit toch niet de wandklok naar uw keuze bezoek dan de webwinkel eens van Sfeerleven waar U heel veel grote metalen wandklokken kunt vinden.

naar de website

Donkere kleur

(237)Deze ronde ijzeren wandklok heeft een extra vintage uiterlijk gekregen door zijn donkere kleurige wijzerplaat.De klok is verder leuk versierd met sfeervolle romantische elementen.

naar de website

Klok bruin met wit

(237)Deze grote ronde houten wandklok bestaat uit een aantal strookjes MDF hout.De klok heeft door zijn bruine en gebroken witte kleur en de zwarte Romeinse cijfers een vintage uiterlijk gekregen.

naar de website

Klok in Tafel

(237)Hier ziet U een klok in het bovenblad van een bijzettafel.Het is een metalen tafel en het bovenblad is van gehard glas.Het geheel heeft een landelijke of brocante uitstraling.

naar de website

Wandklok Hartje

(237)Een wandklok in de vorm van een hartje kan eigenlijk alleen maar van Clayre en Eef zijn.De klok is van ijzer en kan aan het oog opgehangen worden of aan het touw.

naar de website

wandklok Abola

(188) Dit is de zeer stijlvolle wandklok "Abola" met maar liefst een diameter van 81 cm. De kleur van deze klok is grijs en deze klok heeft een industriele uitstraling. De cijfers steken iets uit waardoor een kleine diepte ontstaat.

naar de website

Le Cafe Bistro

(237)Een sfeervolle en lekker betaalbare ronde wandklok gemaakt van hout.Op de klok zijn enkele afbeeldingen en teksten in zwarte letters aangebracht.Deze leuke klok past ook heel goed in een horecazaak.

naar de website

Klok met Haan

(237)Dit is een lekkere goedkope wandklok met een leuke sfeervolle afbeelding op de body.De klok is van hout en is 34 centimeter in doorsnede.

naar de website

Tafelklok

(237)Een leuke vintage uitziende kleine tafelklok met een aantal sfeervolle decoratieve elementen.

naar de website

Rond open 70 CM

(237)Deze ronde wandklok met open karakter bestaat eigenlijk uit twee dikke metalen ringen waarin de twaalf cijfers tussenin zijn vastgemaakt.

naar de website

Klok Rechthoek

(237)Dit is een kleine ronde klok in een groot rechthoek ijzeren frame.Het ijzeren frame is donker van kleur en voorzien van verschillende Franse teksten.Het geheel is een leuke vintage uitziende wanddecoratie.

naar de website

Tafelklok met Vogels

(237)Hier ziet U een ronde grijze tafelklok op een ovalen plateau.Bovenop de klok ziet U twee vogeltjes dit ter extra decoratie.

naar de website